Stichting VPTZ Gooi en Vechtstreek

Ondersteuning als sterven nabij is.

De Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg bieden aanvullende hulp aan mensen die ongeneeslijk ziek zijn en die ervoor gekozen hebben om thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen sterven. U bent misschien zelf ziek, of u zorgt voor een terminaal zieke partner, ouder of kind. U beseft dat er een periode is aangebroken van zorg en afscheid nemen. Een periode, die soms moeilijk en emotioneel zwaar kan zijn. En waarbij u wellicht extra hulp kunt gebruiken.

U kunt zich op deze website informeren over de mogelijkheden van de VPTZ. De vrijwilligers Gooi en Vechtstreek zijn actief in de volgende gebieden:

Regio Hilversum, Loosdrecht, Kortenhoef, ‘s-Graveland, Ankeveen Weesp, Muiden, Muiderberg, Naarden, Bussum, Blaricum, Eemnes, Laren en Huizen.

Voor informatie en zorgaanvragen kunt u contact opnemen met:

 

Regiocoördinator:algemene informatieTel: 06 – 11 33 08 30
E-mail: regiocoordinator@vptzgooienvechtstreek.nl
Coördinatoren:

Harma Heijnen

Henny Westland

Lynn Ossendorp

 

Tel: 06 – 22 51 82 50

Tel: 06 – 15 51 29 90

Tel: 06 – 17 01 56 82

E-mail: zorgaanvragen@vptzgooienvechtstreek.nl

De namen en functie van de bestuurders:
Loes Peters – Voorzitter
Rutwin Goris – Penningmeester
Noor van Zalingen – Secretaris
Reimeke Spanjaard – Algemeen Bestuurslid, portefeuille Kwaliteit

 

VPTZ Nederland

VPTZ Nederland is de koepelorganisatie voor organisaties in de vrijwillige palliatieve terminale zorg. Deze zorg wordt zowel thuis, in hospices en steeds vaker ook in zorginstellingen geboden. VPTZ Nederland ondersteunt ruim 200 lidorganisaties, behartigen hun belangen en stimuleren de kwaliteit van de zorg en ondersteuning. VPTZ Gooi en Vechtstreek is aangesloten bij VPTZ Nederland.

Bezoek vptz.nl voor meer informatie over de koepelorganisatie.