In de media

Op pagina 6 is er een stuk geschreven over onze stichting in de ‘Hei & Wei’ van de gemeente Blaricum.

>> Klik hier voor het artikel

Nadat de eindejaar actie in 2020 voor veel positieve reacties had gezorgd, besloot het Hilversumse contentbureau iMediate afgelopen december om ook in 2021 lokale goede doelen te ondersteunen. Afgelopen donderdag kregen vertegenwoordigers van de goede doelen Stichting Muziekids, VPTZ Gooi & Vechtstreek en De Luisterlijn een cheque overhandigd door Ishèle Bueno de Mesquita en Wanda Kreuning van iMediate.

>> Klik hier voor het artikel

Op pagina 29 is er een stukje geschreven over onze stichting in het blaadje van de Hilversum Meent.

>> Klik hier voor de editie

Medio januari hebben we een persbericht gestuurd naar de lokale nieuwsbladen. Dit heeft in diverse gemeenten geleid tot extra aandacht voor onze werkzaamheden.

>> Klik hier voor het persbericht

Warme woorden in onwerkelijke Corona-tijd aan het adres van VPTZ Gooi en Vechtstreek van samenwerkingspartner ISZA Thuiszorg.

>> Klik hier om het artikel te lezen

Op zaterdag 12 oktober waren Karin Kuiper, auteur van 1001 dagen van rouw, je mag me altijd bellen en regio coördinator VPTZ Katja Versluis in de uitzending te horen van Radio NH Gooi zaterdag. Ze werden geïnterviewd over de mogelijkheid tot ondersteuning door vrijwilligers bij mensen in de laatste levensfase en de week van de palliatieve zorg.

>> Klik hier om het radio interview te beluisteren

Artikel in Palium en een radio interview!

>> Lees meer over het artikel

Samen van betekenis in de laatste levensfase. Tijdens dialoogbijeenkomsten spraken verpleegkundigen en vrijwilligers met elkaar. Over samenwerking in hospices, zorginstellingen en bij mensen thuis. En de waarde daarvan voor de cliënt én de mantelzorger. Over het luisteren en het bieden van aandacht. Over het echt van betekenis zijn voor iemand in de laatste periode van zijn leven. Bekijk de animatie en zie hoe beroepskrachten, mantelzorgers en vrijwilligers elkaar versterken. Ga met elkaar in gesprek. Want samen zorgen we ervoor dat niemand alleen hoeft te sterven.

>> Klik hier om naar de animatie te gaan

Lees hier een mooi interview met onze coördinator Emma Versendaal in het Weespernieuws over wat ons werk inhoudt en wat een vrijwilliger beweegt om te waken bij een stervende
>> Klik hier om naar de website van het Weespernieuws te gaan
>> Klik hier om het pdf bestand te downloaden (lage resolutie)
Een interview waarin een van onze vrijwilligers, Hans Bischot, in de spotlights wordt gezet. Hij vertelt over zijn werk en zijn visie op de palliatieve zorg

>> Klik hier om naar het interview te gaan